Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
jecky_m
Регистриран на: 26 Яну 2009 Мнения: 144 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2011 3:15 pm Заглавие: ТРЗ -> Грешка при генериране на счет.запис на РПВ |
|
|
Здравейте.
От няколко месеца ми излиза следната грешка, когато задам генериране на счет.запис на РПВ от ТРЗ модула:
"Некоректна модификация. Дублиране на записвания в 'acc_DocsDetails' колона 'PK_acc_DocsDetails_ID'.
Оригинално съобщение за грешка: Violation of PRIMARY KEY constraint 'PK_acc_DocsDetails_ID'. Cannot insert duplicate key in object 'acc_DocsDetails'.
The statement has been terminated."
Така и не мога да генерирам счет.запис на РПВ от ТРЗ модула, затова правя счет.статия в модула Счетоводство на ръка, което не ми е проблем, но все се каня да пиша за тази грешка, която ми се появява и все забравям, та сега ...
Не знам дали не е свързана с дублиране на запис на персона, но ... вие ще кажете ...
Благодаря предварително! |
|
Върнете се в началото |
|
|
wqw Владимир Висулчев
|
Пуснато на: Пет Юли 29, 2011 8:21 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Обикновено тази грешка означава некоректна настройка на автоматичния осчетоводител. Погледнете настройките за осчетоводяване на РПВ и ако не е очевиден проблемът, можете да приложите тук screenshot на настройките да ги погледнем.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
|
jecky_m
Регистриран на: 26 Яну 2009 Мнения: 144 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Юли 30, 2011 10:01 am Заглавие: |
|
|
Точно така се оказа, т.е имаше да се настройват няколко записа в Автоматичния осчетоводител за РПВ. Сега всичко е както трябва.
Благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
|
|