|
|
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
CHefo
|
Пуснато на: Пон Ное 27, 2017 5:08 pm Заглавие: Проблем с версията от 21.11.2017 |
|
|
Здравейте,
след качването на последната реализация от 21.11.2017. ми излиза следното съобщение и под администратор да го стартирам пак излиза. Работя на Windows 7 Professional. Пробвах да изтегля ADO от интернет и го инсталирах, но нищо не се промени.
С по-старата реализация (мисля от септември) на този компютър нe ми дава да избирам продукти от прозореца за избор при създаване на Покупка (с контрагентите нямам такъв проблем, както няма проблем и за избора на продукт при Продажба) и за това се наложи да преместя програмата на друго PC. Надявах се, че с тази реализация ще се оправят нещата, но се появи този проблем.
Поздрави.
Описание: |
|
Размер: |
49.39 KB |
Преглеждания: |
9093 път(и) |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
|
wqw Владимир Висулчев
|
Пуснато на: Пон Ное 27, 2017 8:59 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Пробвайте да инсталирате всички последни актуализации на Windows. Това със сигурност изглежда като проблем с операционната система. Обикновено такива проблеми се оправят със системната програма sfc.exe
Ако нищо не помогне можете да свалите този архив и да го разпакетирате в C:\Program Files\Dreem Personal 1.5, но това е временно решение и следващата реализация ще премахне тези допълнителни файлове от папката на Dreem.
cheers,
</wqw>
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|