|
|
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bolkan.faynensis
|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2018 5:44 pm Заглавие: Аналитична оборотна ведомост |
|
|
Здравейте!
Пускам за втори път темата, защото не видях да е публикувана...
Наскоро ми се наложи да представя аналитична оборотна ведомост в НАП. Същата трябваше да обхваща период от 01.09.2017г. до 30.09.2018г. Когато се опитах да задам период за справката ми даде, че мога да извадя такава само в рамките на една година.
Следователно принтирах първата за период от 01.09.2017 до 31.12.2017, а втората от 01.01.2018 до 30.09.2018г. Наложи се след това ръчно да обобщавам с натрупване оборотната ведомост за желания период.
Разбира се това начинание ми отне време и...е безкрайно неудобно.
Има ли някаква възможност да се избира период за аналитична оборотна ведомост в произволен период, обхващаш 2, 3 или повече години? |
|
Върнете се в началото |
|
|
wqw Владимир Висулчев
|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2018 6:55 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Не, няма как да стане, защото имате док. за начални салда в началото на всяка година.
Например в склада ако пускате справка и док. за НСС попада в интервала [от дата, до дата] системата предупреждава направо в "кръглата папка" да я отнесете тази оборотка.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|